Aktuálne oznamy

Zápis do 1. ročníka základnej školy

Posledná akualizácia 16. marca 2024 o 13:19

Pripravte sa na významný míľnik v živote vášho dieťaťa!

Začiatok školskej cesty je výnimočný moment pre každého školáka i jeho rodinu. S radosťou oznamujeme, že Základná škola Lazy pod Makytou otvára svoje brány pre nových prváčikov školského roka 2024/2025. Zápisy do 1. ročníka sa uskutočnia 11. apríla 2024, od 11.00 do 17.00 hodiny priamo v budove školy.

Tento deň ponúka jedinečnú príležitosť nielen pre deti, ktoré sa stanú súčasťou našej školskej komunity, ale aj pre rodičov, aby sa zoznámili s budúcim prostredím ich detí, učiteľmi a školským personálom. Považujeme to za kľúčový moment pre vytvorenie pozitívneho vzťahu medzi školou a domovom, ktorý je základom úspešnej školskej dráhy každého dieťaťa.

Viac informácií o zápisnom procese, dokumentoch potrebných pre zápis a o tom, čo môžete očakávať počas prvého školského dňa, nájdete na stránke školy zmslazypodmakytou.edupage.org alebo kontaktujte sekretariát riaditeľa školy v Lazoch pod Makytou.

Nezabudnite, že zápis je prvým krokom k vzdelávacej ceste vášho dieťaťa, a preto je dôležité, aby ste tento deň nevynechali.

Tešíme sa na stretnutie s budúcimi prváčikmi a ich rodinami. Spoločne môžeme položiť základy pre úspešný štart do školského života. Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy, neváhajte kontaktovať sekretariát riaditeľa školy. Sme tu pre vás, aby sme zabezpečili hladký prechod vášho dieťaťa do sveta vzdelávania.

Nezabudnite si zapísať dátum 11. apríla 2024 do vášho kalendára. S radosťou očakávame, že spoločne otvoríme novú kapitolu v živote vašich detí. Vidíme sa v Základnej škole Lazy pod Makytou!